Filler

Injektionsbehandling med vævsfylder (filler) udføres enten med eller uden lokalbedøvelse.

Fillere indeholder hyaluronsyre, der er vandbindende og findes naturligt i kroppen.  Hyaluronsyre sørger for, at vores hud er fugtet og smidig.

Vævsfyldere er en gruppe stoffer af meget forskellig art, der kan anvendes til indsprøjtning i læderhuden eller under huden med det formål at udglatte rynker eller med henblik på at give øget fylde. Stofferne kan være mere eller mindre permanente og inddeles groft i midlertidige og permanente. Midlertidige fillers har det laveste antal bivirkninger. Disse fillers består af hyaluronsyre, der naturligt forekommer i huden. Hyaluronsyren nedbrydes langsomt og forsvinder. De fillers vi anvender her på klinikken, er produkter, som har været anvendt i mange år, og som har meget få bivirkninger og lang holdbarhed.

Inden indsprøjtning af stoffet kan der lægges lokalbedøvende creme eller et lokalbedøvende blok for at mindske ubehaget. Herefter indsprøjtes stoffet, som findes i en geleform i små mængder med en tynd kanyle i huden eller under huden. Produkterne indeholder, udover hyaluronsyre, også lokalbedøvelse for at mindske generne under insprøjtningen.

Effekten kan ses umiddelbart efter, at gelen er sprøjtet ind. Da behandlingen  er foretaget med et midlertidigt stof, som er biologisk nedbrydeligt, skal man regne med at behandlingen skal gentages. Varigheden af den enkelte behandling er meget individuel. Efter første behandling skal man påregne at virkningen aftager efter 3-12 måneder. Behandlingen kan gentages lige så ofte man ønsker. Behandlingen kan gentages ved yderligere aldersforandringer.

Ved behandling kan forventes en vis udjævning af rynker og folder afhængig af  rynkernes dybde inden fyldningen.

Ved behandling af læber bliver disse mere fyldige og fremstående. Resultatet er ikke permanent, men kan gentages så ofte det ønskes.

Som regel ca. 3-18 måneder. Holdbarheden er individuel og desuden afhængig af, hvilket produkt der er anvendt. Der skal gå 2 dage fra konsultation til behandlingen udføres.

Umiddelbart efter behandlingen kan det behandlede område være lidt rødt, ømt og hævet, hvilket fortager sig i løbet af et par dage. I sjældne tilfælde kan ses blålig misfarvning, som svinder efter et par dage.

Huden og læbernes slimhinde kan fremtræde uregelmæssig, hvis det indsprøjtede stof ikke er fordelt helt jævnt.

Yderst sjældent kan det behandlede område blive inficeret. Ved gentagen brug kan man se fortykkelse af det behandlede område. Yderst sjældent ses allergiske reaktioner eller små knudeagtige hævelser i senforløbet.

Før/Efter

Fillerbehandling under øjne

Klinik Rungsted
Pennehave 15  st. tv.
2960 Rungsted Kyst

CVR-nr.: 3145 9702

Virksomhedsansvarlig læge:
Eeva Kalaja Petersen

Kontakt & Åbningstider

Telefon: +45 5385 8553

Åbningstider:
Mandag – fredag: 11.00-17.00
Tirsdag lukket.
Lørdag: åben efter aftale

E-mail: info@inj.dk