MicroGold/MicroTox

MicroGold er et relativt nyt, genialt produkt til optagelse af serumingredienser.
Disse leveres via små kaneler i huden, sikkert, effektivt og skånsomt.

MicroTox er en ny behandling med MicroGold, hvor der tilføres en lille mængde Botox til de øvrige sera.

MicroGold består af en beholder og et nålehus med 20 små nåle. Nålene er lavet af titanium og belagt med 24 karat guld. MicroGolds nåle er tyndere end et menneskehår og har fine, små kanaler. Når nålene presses ind i huden, åbner beholderen sig og det ønskede produkt strømmer ned gennem nålene, ud i kanalerne og bringes på den måde korrekt ned i huden, skånsomt og effektivt. Nålene findes i længder på 0,6, 1,0 og 1,5 mm, alt efter hvad der ønskes behandlet.


HVEM KAN BEHANDLES?

Det kan langt de fleste! Dog må du ikke have aktive hudsygdomme, som fx acne, rosacea, herpes eller lign. Spørg os gerne, hvis du er i tvivl.
Har du fået Botox/filler, skal der gå min. 2 uger før behandling med MicroGold/MicroTox.

Udover at det er en fugtgivende og hudforyngende behandling, bruges MicroGold til behandling af aldrende hud, strækmærker, fine linjer, rynker og hvis du har tendens til rosacea. Afhængig af hudtype benyttes vitaminer, antioxidanter, pigmentdæmpende sera, hyaluronsyre m.m. i en MicroGold behandling.

Ved Microtox behandling tilføres tillige en lille mængde Botox til de øvrige ingredienser. Botox hæmmer sved- og talgproduktionen og mindsker derved porestørrelsen. Selvom der er Botox i beholderen, vil dette ikke mindske mimikken, da der ikke injiceres i musklen. Botox placeres overfladisk i huden og virker derfor ikke muskelafslappende som ved en traditionel Botoxbehandling, men booster huden med fugt og glød, forfiner hudens tekstur og og har en opstrammende effekt.
Microtox er derfor effektivt ved behandling af forstørrede porer, tendens til fedtet hud, til behandling af fine linjer på hals/décolleté, ligesom overfladiske ar og strækmærker bedres.

PRISER, MICROGOLD:
1 område: kr. 1200,00 (fx. ansigt, hals eller décolleté). Ekstra område i samme behandling: -50%.
Kurforløb på 3 behandlinger med 3-4 ugers interval: kr. 3200,00.
Behandler: Hudterapeut

PRISER, MICROTOX:
1 område: kr. 1800,00 (fx ansigt, hals eller décolleté).
2 områder: kr. 2200,00
3 områder: kr. 2600,00
Kurforløb på 3 behandlinger med 3-4 ugers interval: spar 20%
Behandler: Læge

Da Botox er et lægemiddel, skal du til en konsultation hos en af vores plastikkirurger 48 timer forud for behandling, hvis du er ny i klinikken. Konsultationen bookes hos en af vores plastikkirurger.

Klinik Rungsted
Pennehave 15  st. tv.
2960 Rungsted Kyst

CVR-nr.: 3145 9702

Virksomhedsansvarlig læge:
Eeva Kalaja Petersen

Kontakt & Åbningstider

Telefon: +45 5385 8553

Åbningstider:
Mandag – fredag: 11.00-17.00
Tirsdag lukket.
Lørdag: åben efter aftale

E-mail: info@inj.dk