Dermaroller™ og e-Dermastamp

Dermaroller™ Home Care, Dermaroller™ Medical Care og e-Dermastamp

Effektivt mod rynker, grove porer og akne-ar

Med alderen bliver huden tyndere og fornys langsommere. Ved brug af Dermaroller™ Home Care, Dermaroller™ Medical Care eller e-Dermastamp® opnås synlig forbedring af hudens udseende og struktur.

Micro-needling metoden fungerer ved at skabe små kanaler i huden, hvilket bryder de gamle kollagenstrenge og stimulerer dannelsen af nye. Behandlingerne booster kollagenproduktionen og hudfornyelsen, som hermed hjælper dig med at opnå resultater efter få behandlinger.

Dermaroller™ er en af de mest innovative og minimalt invasive behandlinger til at forbedre hudens struktur.

Dermaroller™ Home Care stimulerer cellefornyelsen og ”narrer” huden til at tro, at der er sket en skade, så en helingsproces går i gang. Hudens regenereringsproces og cellefornyelse boostes og tykkelsen af huden øges.

Dermaroller™ Home Care er en lille rulle med ultratynde nåle, der rulles blidt over huden og som har vist sig at have en revolutionerende effekt på bla. cellefornyelse.

Dermaroller™ Home Care anvendes typisk til ansigt og hals, decolleté samt hænder og anbefales til alle hudtyper. Ved regelmæssig anvendelse fjernes døde hudceller, cellefornyelsen øges, hvilket medfører et friskere og yngre udseende. Huden får mere vitalitet og glød, fine linjer reduceres og acne-udbrud mindskes.

Anvendes om aftenen 1-3 gange om ugen.

Rullen må ikke bruges på akne i udbrud, sår, eksem eller på anden måde skadet hud.

Dermaroller™ Medical Care er særdeles velegnet til behandling af atrofiske ar, akne-ar og strækmærker. Derudover boostes dannelsen af kollagen, rynker og hyperpigmentering mindskes.
Den medicinske Dermaroller™ findes i forskellige rullerhoveder med sterile nåle til engangsbrug. Din hud påføres bedøvelsescreme, som du skal ligge med i ca. 30 min. forud for behandlingen.

Under behandlingen påføres hyaluronsyre og A-vitamin, som genskaber hudens styrke og glød.

Resultatet er øget dannelse af kollagen.

For optimalt resultat anbefales 2-3 behandlinger med 8-10 ugers interval. Efterfølgende kan resultatet holdes ved lige efter behov.

Dermaroller™ Home Care kan med fordel anvendes som forberedelse til en Dermaroller™ Medical Care behandling.

e-Dermastamp® er den nyeste udvikling indenfor professionel micro-needling og Collagen-Induction-Therapy. Der et lille præcisionsværktøj med 6, små “justerbare” nåle, der kontinuerligt stempler huden 50-100 gange pr. sekund. Disse nåle leveres i steril indpakning, designet til engangsbrug.

e-Dermastamp® er særdeles velegnet til behandling af ar, rynker omkring øjnene, strækmærker samt solskadet hud og rygerhud. Din hud påføres bedøvelsescreme, som du skal ligge med i ca. 30 min. forud for behandlingen.

e-Dermastamp® er perfekt til præcisionsopgaver og kan gå helt tæt på øjne og mund.

Vi anbefaler 3-4 behandlinger med 4-6 uger imellem hver behandling, afhængig af hudtype. Efterfølgende kan resultatet holdes ved lige efter behov.

Huden kan blive lidt rød og tør ligesom efter et par timer i solen, dette vil dog hurtigt fortage sig og du kan fortsætte dine daglige gøremål.

Du kan med fordel bruge Dermaroller™ Mask de følgende uger efter behandling.
Maskens tynde silkeagtige lag frigør en effektiv serum indeholdende Hyaluron og Matrixyl, som er med til at reetablere hudens fugtniveau og cellefornyelse samtidig med, at den udglatter hudens fine linjer. Masken virker yderst beroligende på huden efter Dermaroller™ behandling, men kan anvendes efter behov.

Dermaroller™ Homecare kit (inkl. vejledning):
Kr. 1.695,00

Dermaroller™ Medical Care:
Kr. 2.500,00/behandling. 3 behandlinger: Kr. 6.000,00

e-Dermastamp®:
Fra kr. 1.300,00 – afhængig af områder, der ønskes behandlet. Kontakt klinikken for yderligere info.

Dermaroller™ Mask (æske med 10 stk.):
Kr. 1.049,00 (eller 125,00 kr./stk)

Klinik Rungsted
Pennehave 15  st. tv.
2960 Rungsted Kyst

CVR-nr.: 3145 9702

Virksomhedsansvarlig læge:
Eeva Kalaja Petersen

Kontakt & Åbningstider

Telefon: +45 5385 8553

Åbningstider:
Mandag – fredag: 11.00-17.00
Tirsdag lukket.
Lørdag: åben efter aftale

E-mail: info@inj.dk